Find your villa

Tossa de Mar

Prachtig dorpje aan de Costa Brava, Spanje

Zon, zee, strand, lekker eten aan een van de mooiste kusten van Spanje. Bij Tossa de Mar is veel van de authentieke sfeer van weleer bewaard gebleven. De vele restaurantjes bieden lekkere Spaanse gerechten.

Urbanisaties

De villawijken rondom Tossa de Mar worden urbanisaties genoemd. De grootte en ligging van deze urbanisaties verschillen onderling behoorlijk. Hieronder hebben wij getracht de meeste te beschrijven.

Santa Maria Llorell

Santa Maria Llorell is gebouwd rondom zijn eigen baai aan de Middelandse Zee. Vlak bij Tossa de Mar, met zijn eigen prive strand. De urbanisatie is zeer verzorgd, met veel groen. Tennisvelden, restaurant en een supermarkt zijn aanwezig op de urbanisatie.
Santa Maria Llorell is een 'gated community', dat wil zeggen dat de urbanisatie niet zomaar toegankelijk is voor een ieder. De urbanisatie is daarmee zeer veilig.

Huur een vakantiehuis in Spanje: De perfecte luxe vakantie, en voordeliger dan een hotel!

Villa Spanje huren! Steeds meer mensen kiezen voor een vakantie in een van onze luxueuze vakantie villas in Spanje. Een prima keuze, geniet van de vrijheid en privacy van je eigen vakantiehuis, zonder eigenaars kosten! CostaCabana is een specialist in het verzorgen van prive vakantiehuizen in Spanje en het begeleiden van uw vakantie boeking, en zorgt dat deze prive vakantiewoningen goed zijn uitgerust voor een perfecte vakantie, en biedt u lokale ondersteuning wanneer nodig. Zo kunnen wij u een heerlijke vakantie bieden in deze mooie vakantiehuizen Spanje.

Vakantie villas met prive zwembad, vakantiehuizen vlak bij het strand, luxue appartementen vlak bij het centrum.