Find your villa

Lloret de Mar

De bekendste badplaats aan de Costa Brava, Spanje

Zon, zee, strand, lekker eten aan een van de mooiste kusten van Spanje. Lloret de Mar is een van de levendigste badplaatsen aan de Costa brava, met voor een ieder wat wils. Lekker eten in een van de spaanse bodega's, genieten van strand en zon, maar ook uitgaan tot in de late uurtjes behoort tot de mogelijkheden.

Urbanisaties

De villawijken rondom Lloret de Mar worden urbanisaties genoemd. De grootte en ligging van deze urbanisaties verschillen onderling behoorlijk. Hieronder hebben wij getracht de meeste te beschrijven.

Serra Brava

Serra Brava is een vrij grote urbanisatie, tussen Tossa de Mar en Lloret de Mar gelegen, dicht bij de kustlijn. Veelal uitzicht op de zee, mede door de wat hogere ligging. De meeste vakantiehuizen liggen 200-300 meter hoogte.

Condado del Jaruco

Condado del Jaruco is een van de oudere urbanisaties, vlak bij Lloret de Mar en Fenals. Een zeer fraaie woonwijk met brede straten en grote villa's. Een van de betere restaurants van de omgeving (Giorgio's) ligt vlak naast een van onze Holiday Service kantoren. De urbanisatie ligt op een lage heuvel, een deel kijkt uit over de baai van Lloret de Mar.

Huur een vakantiehuis in Spanje: De perfecte luxe vakantie, en voordeliger dan een hotel!

Villa Spanje huren! Steeds meer mensen kiezen voor een vakantie in een van onze luxueuze vakantie villas in Spanje. Een prima keuze, geniet van de vrijheid en privacy van je eigen vakantiehuis, zonder eigenaars kosten! CostaCabana is een specialist in het verzorgen van prive vakantiehuizen in Spanje en het begeleiden van uw vakantie boeking, en zorgt dat deze prive vakantiewoningen goed zijn uitgerust voor een perfecte vakantie, en biedt u lokale ondersteuning wanneer nodig. Zo kunnen wij u een heerlijke vakantie bieden in deze mooie vakantiehuizen Spanje.

Vakantie villas met prive zwembad, vakantiehuizen vlak bij het strand, luxue appartementen vlak bij het centrum.