Find your villa

Costa Brava, Spanje

Costa Brava, de 'Ruige Kust' van Spanje

Talloze baaitjes, strandjes en indrukwekkende rotspartijen: de naam 'Ruige Kust' is er niet voor niets. De Costa Brava biedt een van de mooiste kustlijnen aan de Middellandse zee!

Gebied

De Costa Brava loopt vanaf de Franse grens tot Blanes. Vanaf Blanes volgt de Costa Dorada, welke tot Barcelona loopt. De Costa Dorada is duidelijk vlakker, met minder kleine baaitjes. Gelegen aan de uitlopers van de Pyreneeen geeft een heuvelachtig en vruchtbaar landschap, uitlopend in de Middellandse Zee. Door het heuvelachtige landschap zijn er prachtige uitkijkmomenten over de Middellandse Zee, omzoomd door het vele groen wat kenmerkend is voor de Costa Brava.

Klimaat

De Costa Brava staat bekend om zijn prettige klimaat. Lekker warm in de zomer, heerlijk voorjaar en herfst. In het gebied rondom Lloret de Mar heerst een eigen micro klimaat, wat zorgt voor een nog prettiger voor- en najaar. Ook valt er duidelijk minder regen, en blijven temperaturen vaak rond een aangename 20-25 graden hangen. De befaamde 'Terramontana', een koude wind vanuit de Pyreneeen, kan dit gebied slechts soms bereiken.

Huur een vakantiehuis in Spanje: De perfecte luxe vakantie, en voordeliger dan een hotel!

Villa Spanje huren! Steeds meer mensen kiezen voor een vakantie in een van onze luxueuze vakantie villas in Spanje. Een prima keuze, geniet van de vrijheid en privacy van je eigen vakantiehuis, zonder eigenaars kosten! CostaCabana is een specialist in het verzorgen van prive vakantiehuizen in Spanje en het begeleiden van uw vakantie boeking, en zorgt dat deze prive vakantiewoningen goed zijn uitgerust voor een perfecte vakantie, en biedt u lokale ondersteuning wanneer nodig. Zo kunnen wij u een heerlijke vakantie bieden in deze mooie vakantiehuizen Spanje.

Vakantie villas met prive zwembad, vakantiehuizen vlak bij het strand, luxue appartementen vlak bij het centrum.