Find your villa

Blanes

Oorspronkelijk vissersdorp aan de uitlopers van de Costa Brava, Spanje

Vissershaven, verse visgerechten, enorme boulevard met regelmatig marktjes, langerekte stranden. Vele winkels, originele Tapas. Zomaar een aantal sleutelwoorden welke van toepassing zijn op Blanes.

Urbanisaties

De villawijken rondom Blanes worden urbanisaties genoemd. De grootte en ligging van deze urbanisaties verschillen onderling behoorlijk. Hieronder hebben wij getracht een aantal te beschrijven.

Santa Cristina

Santa Cristina is gebouwd vlak aan de Middelandse Zee. Vlak bij Blanes, met zijn eigen stranden. De urbanisatie is zeer verzorgd, met veel groen. Tennisvelden, restaurant en een supermarkt zijn aanwezig op de urbanisatie.
Een zeer luxe urbanisatie met prachtige villa's, uitkijkend over de Middelandse Zee.

Huur een vakantiehuis in Spanje: De perfecte luxe vakantie, en voordeliger dan een hotel!

Villa Spanje huren! Steeds meer mensen kiezen voor een vakantie in een van onze luxueuze vakantie villas in Spanje. Een prima keuze, geniet van de vrijheid en privacy van je eigen vakantiehuis, zonder eigenaars kosten! CostaCabana is een specialist in het verzorgen van prive vakantiehuizen in Spanje en het begeleiden van uw vakantie boeking, en zorgt dat deze prive vakantiewoningen goed zijn uitgerust voor een perfecte vakantie, en biedt u lokale ondersteuning wanneer nodig. Zo kunnen wij u een heerlijke vakantie bieden in deze mooie vakantiehuizen Spanje.

Vakantie villas met prive zwembad, vakantiehuizen vlak bij het strand, luxue appartementen vlak bij het centrum.